• 1403/12/01
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه:

دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پیشرانان پروژه‌های سلامت در کشور است

 

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در آئین آغاز به کار ششمسن کنگره بین المللی سلامت همراه، دانشگاه علوم پزشکی شیراز را از پیشرانان پروژه ها سلامت در کشور برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمد محسن صدر» در این آیین ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، بر تعامل بین فناوری و حوزه سلامت تاکید کرد و بهره‌گیری از ابزارهای نو را در حوزه فناوری و سلامت بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از پیشرانان پروژه‌های سلامت در کشور است.

او با ارایه توضیحاتی در خصوص پرونده الکترونیکی سلامت به عنوان پروژه پیشران سلامت، ابعاد مختلف حکمرانی داده در حوزه سلامت، حاکمیت داده، گردش داده و امنیت داده؛ بر عملیاتی کردن واژه هوش مصنوعی در اقدامات خود، بهره‌برداری مناسب از حوزه فناوری و امکان رقابت بین استارت آپ‌ها به ویژه در حوزه های دانش‌آموزی، دانشجویی و پژوهشگران تاکید کرد.

دکتر صدر ابراز امیدواری کرد تا با تلاش های صورت گرفته در این زمینه بتوانیم با استفاده از بهداشت هوشمند، ابزار داده فناوری را در خدمت بگیریم و شاهد ارایه خدمات نوین سلامت به مردم باشیم.

دبیر ستاد زیست فناوری سلامت و فناوری‌های پزشکی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری دیگر سخنران ویژه این آیین بود که با ارایه توضیحاتی در مورد اداره مطلوب اقتصاد سلامت، استراتژی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در حوزه سلامت، سامانه خدمت، فعالیت های ستاد هوش مصنوعی و ستاد دانش بنیان سلامت دیجیتال گفت: در حال حاضر ۲۲۸ شرکت در حوزه سلامت دیجیتال در حوزه‌های پزشکی از راه دور، تسهیل دسترسی مردم به خدمات سلامت و سبک زندگی سالم فعال هستند.

دکتر «مصطفی قانعی» همچنین پیرامون مسایل مربوط به خدمات دارو و آزمایشگاه، خدمت در منزل، مدل‌های همکاری صرفه‌جویی در هزینه‌های بیمه از طریق راه حل‌های دیجیتال، برنامه‌ریزی‌های مربوط به تشکیل کمیته توسعه اقتصاد دانش بنیان با سازمان بیمه سلامت با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌های سلامت سخن گفت.

وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این همایش بین المللی بر اهمیت نگاهی نو به پدیده سلامت همراه تاکید کرد و یکی از چالش‌های بشر را سلامت دانست و افزود: تلاش در حوزه هوش مصنوعی و سلامت همراه، موجب رضایتمندی مردم می شود.

مهندس «محمد جواد آذری جهرمی» با اشاره به رقابت کشورها در عرصه هوش مصنوعی، توسعه کاربرد هوش مصنوعی در کشور، گفت: لازمه توسعه هوش مصنوعی و سلامت همراه، توسعه ارتباطات با کیفیت در شهر و روستاها است و شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور، ظرفیت بالایی در کشور و منطقه دارد.

ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از صبح امروز، سی ام بهمن در شیراز آغاز به کار کرده و تا دوم اسفند، ادامه دارد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 118645

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 75 موجود نیست