در کارگاه قانون جهش تولید دانش بنیان مطرح شد: بیش از 45 شیوه تامین منابع مالی وجود دارد
کارگاه آشنایی با دنیای فناوری و روش های نوین تأمین مالی، با تأکید بر فرصت های مالی نهفته در «قانون جهش تولید دانش بنیان» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس پارک علم و فناوری سلامت شیراز گفت: در این برنامه، فراگیران با روش های استفاده از اعتبار مالیاتی سرمایه گذاری و همچنین روش های استفاده از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه (R&D) آشنا شدند.
دکتر «محمد هاشم هاشم پور» افزود: ورود به حوزه نوآوری و فناوری و روش های نوین تامین مالی استارتاپ، از دیگر سرفصل های آموزشی این کارگاه بود.
مدرس این کارگاه که در سال های گذشته دارای چند سال سابقه مسئولیت در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بوده و جزو تدوین کنندگان قانون جهش تولید دانش بنیان است، نیز همه20 ماده این قانون را برای سرمایه گذاران جذاب دانست.
دکتر «علیرضا دلیری» با تاکید بر این که نگاه شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور نباید صرفا به تسهیلات بانکی باشد، ضمن توضیح برخی گزینه های جایگزین و بهتر گفت: بیش از 45 شیوه تامین منابع مالی وجود دارد و حتی در یک مورد، تامین منابع مالی یک طرح با یکی از این روش ها ظرف 45 دقیقه فراهم شد.
دکتر دلیری ضمن اشاره به شاخص های جهانی علم و فناوری، ایران را از نظر تولید علم در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان، پیشتاز عنوان کرد و افزود: با این حال، در تبدیل علم به محصول از وضعیت مطلوب خیلی فاصله داریم و نیازمند تلاش در این زمینه هستیم.
او همچنین با برشمردن برخی کسب و کارهای موفق و موردی که یک فرد با دست فروشی شروع به کار کرده و اکنون سبب اشتغال چند هزار نفر شده، بیان کرد: دانش آموختگان دانشگاه های برتر کشور، به جای متکی بودن به اشتغال دولتی حتی باید بتوانند خودشان کارآفرینی و اشتغال زایی کنند.
کارگاه یادشده از سوی پارک علم و فناوری سلامت شیراز، روز دوشنبه شانزدهم بهمن 1402، در تالار 22 بهمن ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به صورت حضوری و همچنین مجازی و با حضور جمعی از فناوران، کنشگران شرکت های دانش بنیان و همچنین مدیران و کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.