• 1403/11/06
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با تلاش پژوهشگران مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضای دانشگاه

فصل بیماری «تیروزینمی نوع 2» یک راهنمای بین المللی مراقبت پزشکی منتشر شد

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از نگارش فصل بیماری «تیروزینمی نوع 2» از منبع اطلاعاتی مراقبت بین المللی «GeneReviews»، برای نخستین بار از سوی پژوهشگران مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضای دانشگاه، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «حمید محمدی» توضیح داد: GeneReviews که به صورت دوره ای و سالیانه پس از انجام داوری های علمی توسط دانشگاه واشنگتون، در وبگاه کتابخانه ملی امریکا منتشر می شود، در حال حاضر دارای 910 فصل و بیش از هفت میلیون کاربر است.

 

 

او با سپاس از تلاش های علمی دکتر «زهرا بیضائی»، دکتر «بیتا گرامی زاده» و دکتر «سید محسن دهقانی» در نگارش یک فصل از یک منبع اطلاعاتی معتبر جهانی، افزود: این دستاورد علمی، با وابستگی سازمانی (Affiliation) دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در انتشارات بین المللی NCBI به ثبت رسیده است.

رئیس مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضاء دانشگاه علوم پزشکی شیراز، و از نویسندگان این کتاب، نیز گفت: در فصلی از منبع اطلاعاتی GeneReviews که نگارش آن را به عهده داشتیم، به موضوع های تشخیص آزمایشگاهی، علایم بالینی، و درمان و مدیریت بیماری تیروزینمی نوع 2، پرداخته ایم.

دکتر «بیتا گرامی زاده نائینی» توضیح داد: تیروزینمی نوع دو یا همان نشانگان «ریچنر-هانهارت»، نوعی ناهنجاری مادرزادی سوخت و ساز است که در آن، بدن در تجزیه موثر «اسید آمینه تیروزین» موجود در غذاهای گوناگون و از جمله پنیر، ناتوان است.

او، با اشاره به تشخیص تیروزینمی نوع دو، با علایم تحلیل قرنیه چشم، ضخامت پوستی (هیپرکراتوز) دردناک کف پا و ناتوانی ذهنی متغیر، افزود: این بیماری در افرادی که از شروع دوران نوزادی تشخیص داده شده و تحت درمان قرار می گیرند، ممکن است بی علامت بوده و یا تنها با تظاهرات خفیف چشمی و پوستی همراه باشد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 117328

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 75 موجود نیست