کارگاه بین المللی مطالعات مروری با همکاری دانشگاه MONASH استرالیا برگزار شد
کارگاه بین المللی مطالعات مروری با همکاری دانشگاه MONASH استرالیا برگزار شد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خبر داد:
کارگاه بین المللی مطالعات مروری با همکاری دانشگاه MONASH استرالیا برگزار شد
کارگاه آموزشی بین المللی «آشنایی با انواع مطالعات مروری» از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و با همکاری دانشگاه MONASH استرالیا و دانشگاه علوم پزشکی لرستان به صورت رایگان و مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: تبیین اهمیت مطالعات مروری، ارایه یک نگرش کلی در خصوص انواع مطالعات مروری و معرفی هشت نوع برگزیده از آنها از اهداف این برنامه آموزشی بود.
دکتر «عباس رضائیان زاده» با اشاره به دسته بندی مطالعات علمی به دو گروه کلی «اصیل»(Original) و «مروری»(Review) و وجود تقسیم بندی های گوناگون برای هر یک از آنها افزود: Narrative review, Descriptive, Scoping review, Meta-analysis, Qualitative systematic review, Umbrella review, Theoretical review, Realist review, Critical review مطالعاتی بودند که در این کارگاه معرفی شدند.
دکتر رضائیان زاده همچنین گفت: یکی از جنبه های بارز و مفید این کارگاه، ارایه مقاله ها و تجربه های شخصی مدرس دعوت شده از دانشگاه استرالیا درباره هر یک از این انواع مطالعات مروری و معرفی راهنماهای آموزشی و نرم افزارهای مرتبط بود که با استقبال مخاطبان روبرو شد.
او بیان کرد: در این کارگاه آموزشی که به همت گروه کتابخانه و تامین منابع اطلاعات مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی این معاونت برپا شد، نزدیک به 400نفر از اعضای هیات علمی، دانشجویان، کتابداران و پژوهشگران شرکت داشتند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در پایان اشاره کرد: دکتر «فرهاد فاتحی»، عضو هیات علمی دانشگاه MONASH استرالیا و دکتر «مهناز صمدبیگ»، مدیر توسعه پژوهش و ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، ارایه مطالب آموزشی این کارگاه را به عهده داشتند.
نظر دهید